Sielukas Sinä -on rento ja lempeä ilta intuitiivisen kirjoittamisen parissa, omia ajatuksia ja tuntemuksia tutkien.

Neljä tuntia kestävä, intuitiivisen kirjoittamisen kurssi johdattaa sinut luovuutesi lähteelle. Kirjoittaminen rauhoittaa mielen ja nostaa esiin arjen kiireissä huomioimatta jääneitä
ajatuksia ja tunteita. Intuitio on sisäistä viisautta, se on sinusta kumpuavaa
sielusi tarinaa, sitä mikä on sinulle tuttua entuudestaan.


Intuition viesteille herkistyminen auttaa sinua arjessa, päätöksien teossa ja tavoitat nopeammin omat, kätketyt tarpeesi. Kirjoittaminen antaa hyvän turvallisen tilan sanoittaa tunteita ja
tunnemuistoja.


Saavu tyhjän paperin kanssa ja kirjoita tiesi lähteelle!

Ilta etenee erilaisten meditaatioiden, sointujen sekä musiikkikappaleiden avulla harjoituksesta toiseen.Illan aikana kirjoitetaan noin kymmenen erilaista vapaan kirjoittamisenmetodeihin pohjautuvaa harjoitusta. Opetellaan kehomeditaatiotekniikoita,oiden avulla oit tunnistamaan intuitiosi viestejä. Opit luottamaan kykyysituottaa tekstiä, ja herkistyt sisäiselle viisaudellesi.


Ilta on tarkoitettu sinun ja kurssitoverisi elpymistä ja voimaantumista varten. Emme lue tekstejä ääneen, kirjoitat itsellesi. Kirjoitusillan hinta on 65 € (sisältää alv:n 24%). Maksu suoritetaan ennen kurssin alkamista.

Kenelle; Sinulle jolle kirjoittaminen on aina ollut se omin tapa ilmaista itseäsi. Sinulle joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä erilaisista luovuutta kehittävistä metodeista.Tarvikkeet; muistikirja, kynä tai kannettava tietokone.

Avoin mieli.


Tämä kurssi järjestetään syksyllä 2020 kolmiosaisena iltakurssina Vantaan Sanataidekoulussa. Ilmoittaudu nyt mukaan!


Sielukas sinä intuitiivisen kirjoittamisen ilta Noora Karma Talent Schoolissa pe 28.8.


KURSSI SOVELTUU MYÖS YHDISTETTÄVÄKSI JOOGA- HYVINVOINTI TEEMAAN. KERÄÄ OSALLISTUJAJOUKKO, MIN. 10 HENKILÖÄ JA SAAT TILAISUUDEN JÄRJESTÄJÄNÄ OSALLISTUA ILMAISEKSI!